Focus op latent talent
Lage kosten per kandiaat
Geen lange contracten

We leggen je in 4 stappen uit hoe we latente kandidaten tegen lage kosten weten aan te trekken (én hoe dit als bij-effect op lange termijn resulteert in groot bereik & likes bij de doelgroep).

Hypertargeting
Middels hypertargeting wordt jullie vacature zichtbaar bij relevante latente talenten. Talenten zien de advertentie in Facebook en krijgen een korte vacature-teaser te zien.
Vacature teaser
Er wordt niet gevraagd te solliciteren. Wel tonen wij in het kort de voordelen die een latente kandidaat moeten ‘triggeren’ meer te weten te willen komen over de job.
Kandidaat leads vergaren
Met een druk op de knop geeft de latente kandidaat zijn naam, e-mail en telefoonnummer door. Deze gegevens zitten al in Facebook. Geen typwerk resulteert in een hoog sollicitatiesucces.
Leads opvolgen & aanvullen
Telefonisch, of per mail. Idealiter automatiseren we deze stap met recruitment automation. Het kandidaat-profiel wordt automatisch aangevuld.

Wat we doen

Met deze bewezen succesvolle Facebook strategie, zetten wij de koers in naar een succesvolle campagne middels de volgende activiteiten:

Campagneoptimalisatie
We zetten de campagne op en sturen deze naar een optimaal resultaat. Alleen de best presterende doelgroepkeuzes en advertenties blijven actief. Dat bespaart advertentiegeld én levert meer kandidaten op. Dit gaat automatisch 24 uur per dag met ons slimme algoritme. Oók wanneer we slapen.
Programmatic Ads
Ons Facebook advertentieplatform voert automatisch veranderingen door aan de campagne bij behalen van afgesproken resultaten. Dat bespaart kostbaar advertentiebudget. Samen zetten we regels op die bijdragen aan jullie campagnesucces. Denk daarbij aan het pauzeren van een Facebook advertentie bij voldoende kandidaten.
Duidelijke rapportages
Schitterende rapportages met heldere KPI’s & conclusies. Maken jullie ook gebruik van een VentureForward recruitment website? Dán meten we niet alleen hoeveel kandidaten er zijn aangetrokken. Ook de kwaliteit en het aantal plaatsingen wordt inzichtelijk. De ROI (Return on investment) van het inzetten van Facebook, is zo volledige inzichtelijk.
Koppeling met de vacaturesite
Idealiter koppelen we jullie vacature-website aan onze Facebook campagnetool. Zo wordt het vacature-aanbod gekoppeld aan advertenties. Ook worden kandidaten automatisch opgeslagen in de website (en ATS).

Nieuwsgierig?

Bel
0343 44 74 32
Kom langs
Venture Forward
Martinbaan 2
3439 NN Nieuwegein
Routebeschrijving

Gratis demo?

We bespreken graag de mogelijkheden middels een korte online demo. Bij inzet van meerdere vacatures richten we één vacature gratis in op Facebook.

  Met wie we dit doen

  Nick
  Nick
  Directeur & Online Business Consultant
  Milan
  Milan
  UX Designer & IT Architect
  Joris
  Joris
  Social Media Expert
  Esmee
  Esmee
  Content
  Martijn
  Martijn
  Sales