Vacature Datagedreven Online Marketeer

Ga jij op avontuur met VentureForward?

Jij bent als jong marketingtalent op zoek naar een baan waarin je jezelf kwijt kunt. Een gave werkomgeving waar je alles leert over online-marketing en de kans krijgt om te laten zien wat je in huis hebt. Je vindt het fijn om zichtbaar resultaat te boeken, en dat doe je het liefst met een beetje bravoure.

Bij VentureForward vind je de uitdaging die je zoekt. Onze focus ligt op het naadloos laten aansluiten van online-marketing en real life, en we zoeken een vlotte en veelzijdige online-marketeer die dynamisch genoeg is om deze twee werelden te integreren.

Als jong bedrijf zijn we volop in beweging, en we geven je graag de ruimte om te groeien en verantwoordelijkheden naar je toe te trekken. Je hoeft geen jarenlange ervaring te hebben: het is vooral belangrijk dat je scherp bent, van aanpakken weet en dat je gevoel hebt voor wat klanten willen. We bieden je een intensieve training zodat je al snel een volleerd expert bent op het gebied van online-marketing.

Wat jij gaat doen

Jouw hoofdtaak is het creëren en managen van prestatiegerichte online-campagnes. Daar komt heel wat bij kijken. Je optimaliseert bijvoorbeeld een AdWordscampagne of zet gericht advertenties in via Facebook en retargeting. Bij klanten met recruitmentwensen ga je soms nog een stapje verder: als het nodig is realiseer je een compleet nieuwe vacaturesite!

Bij VentureForward zetten we sterk in op meetbaarheid en big data. Dat betekent dat je tijdens een campagne ook de rol van researcher op je neemt. Je analyseert het zoekgedrag van doelgroepen en maakt onze resultaten inzichtelijk door A/B-tests te draaien.

Groeimogelijkheden

Op dit punt in je carrière is het van groot belang dat je je blijft ontwikkelen. Als je de basics onder de knie hebt, geven we je dan ook graag de kans om de communicatie met onze klanten op te pakken. Je luistert heel goed naar hun verwachtingen, en vervolgens overtref je die door uit te leggen wat er allemaal wel niet mogelijk is. En natuurlijk is het ook aan jou om onze successen te rapporteren!

Op termijn hopen we dat je uit kunt groeien tot een echte rechterhand van de directie. Je bent dan van begin tot eind betrokken bij nieuwe projecten en speelt een actieve rol bij het bepalen van de koers van het bedrijf. En natuurlijk stuur je ook de groei van nieuwe teamgenoten aan.

Bij VentureForward krijg je volop de ruimte om jezelf te ontwikkelen tot een zwaargewicht binnen de wereld van online-marketing. Ga jij de uitdaging aan?

Wat we van je verwachten

HBO / WO
Denkniveau.
0 tot 3 jaar
Werkervaring.
Analyticus
Een scherp en analytisch brein.
Een leuk persoon
Een vlotte babbel en een flinke dosis inlevingsvermogen.
Affiniteit = Pré
Getweakt aan AdWords, Analytics, SEO, of andere prestatiegerichte online-activiteiten. In dienst, óf uit eigen projecten?

Wat we je te bieden hebben

  • Een uitdagende baan waarin je de ruimte krijgt om actief bezig te zijn met prestatiegerichte online-marketing
  • Een salaris waar je blij van wordt
  • Voldoende vakantiedagen
  • Begeleiding en training door online-veteranen
  • En natuurlijk heel veel lol

Benieuwd naar onze successen?

De afgelopen maanden hebben we onder andere…

…zes bekende namen mogen verwelkomen als klant. Het is heel spannend om met grote bedrijven te werken, aangezien dat enorme datastromen en performancemogelijkheden met zich mee brengt.

…een innovatief recruitment-cms ontwikkeld waarmee een online-marketeer als jij direct aan de slag kan om talent te scoren.

…onze diensten naar een nieuw niveau getild. Zo hebben we samenwerking tussen onze digitale systemen en Google AdWords verbeterd en ervoor gezorgd dat onze advertenties automatisch de actuele voorraad van klanten kunnen weergeven.

Kom gewoon eens langs voor een gesprek!

Bel Nick Broekman: 06 171 272 78

Of mail ons via info@ventureforward.nl